over ons

uit eigen boerderij

Slagerij Ysebaert is een bekende slagerij gevestigd in Westmeerbeek, een rustig dorp in de provincie Antwerpen, België. De slagerij staat bekend om zijn hoogwaardige vleesproducten, vriendelijke service en deskundigheid in het vak.

De eigenaar, Luc Ysebaert, is een ervaren slager die zijn ambachtelijke vaardigheden al meer dan 30 jaar inzet om klanten van heerlijk vlees te voorzien. Hij staat bekend om zijn grote kennis van verschillende vleessoorten, zijn passie voor het vak en zijn inzet voor duurzaamheid en dierenwelzijn.

Bij Slagerij Ysebaert vind je een uitgebreid assortiment aan vleesproducten, waaronder rundvlees, varkensvlees, kip, lam en wild. Het vlees is altijd vers en van topkwaliteit, Het rundsvlees is afkomstig uit eigen boerderij alle vlees is zorgvuldig geselecteerd door Luc zelf. Bovendien biedt de slagerij ook huisgemaakte charcuterie, zoals hammen, salami en patés, die stuk voor stuk een echte smaakbeleving zijn.

traiteurdienst

meer dan slagerij alleen

Naast het assortiment vleesproducten biedt Slagerij Ysebaert ook traiteurdiensten aan. Of het nu gaat om een gezellige barbecue, een feestelijk buffet of een verjaardagspartijtje, het team van de slagerij staat altijd klaar om klanten te voorzien van de beste vleesgerechten en hapjes.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Slagerij Ysebaert. Het team staat altijd klaar om klanten te adviseren over de verschillende vleesproducten en helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien hecht de slagerij veel waarde aan hygiëne en voedselveiligheid, zodat klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat ze veilig en gezond vlees krijgen.

Al met al is Slagerij Ysebaert een geweldige plek om hoogwaardig vlees te kopen en te genieten van uitstekende service. Als je in Westmeerbeek bent, is het zeker een bezoekje waard!